Rick Krumeich

Lijsttrekker STOUDT nr. 1Toch maar geen pak aan he?? Alhoewel het zou prima passen tussen de andere kandidaten,
maar ja !!!…  je bent van Stoudt of niet.

Ik ben een vader (57) van twee volwassen jongens Hans en Thijs (zie nr. 5) Ik heb al 4 jaar een fantastische vriendin die heel erg stevig in haar schoenen staat en maatschappelijk heel goed werk verricht in Zwijndrecht (een echte inspirator!!).

Sinds 5 maanden ben ik opa van Mason.
Mason is vrolijk relaxt mannetje die heerlijk opgewekt de wereld in kijkt.

Per januari ben ik binnen het onderwijs gestopt met werken en wil verder met Stoudt en Stoudt producties en daar timmeren aan maatschappelijke doelen die ik mijzelf gesteld hebt.

In alles ben ik een echte doe het zelver, ik heb een mooi klassiek Brits zeiljachtje en een recreatie eilandje met de familie in Aalsmeer. Heerlijk om daar met elkaar technisch te rommelen.
Ik ben van mening dat je na wat denkwerk en research je eigenlijk overal je wel prima kan inwerken, dus ook in de politiek!
Dagelijks maak ik kennis met leuke, vaardige en kritische mensen die zitten te verzuren, problemen vooruitschuiven en vooral aan andere meegeven. Hiervan denk ik oprecht;  dan pak je het zelf toch op, je zou het echt beter kunnen dan menig raadslid.
Deze DHZ-gedachte is volgens mij nieuw en levensvatbaar, maar vooral ook nodig om een antwoord te kunnen geven over de groeiende kloof tussen mensen en de politiek, maar ook tussen mensen onderling. Kijk eens wat bijvoorbeeld een ellende het landelijke vaccinatiebeleid geeft in families en tussen kennissen onderling…PURE RADICALISATIE en IS NIET NODIG!